Privacy Policy


Micro Tel Emmen gevestigd aan de Dalipassage 57 Emmen, respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat persoonsgegevens die aan ons worden verschaft vertrouwelijk worden behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming. FixjePhone B.V. zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen, deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling en aan derden voor het uitvoeren van services, indien expliciet toestemming is gegeven.

FixjePhone B.V.. heeft geen Functionaris Gegevensbescherming, maar je kunt voor alle privacy gerelateerde vragen bij ons terecht.

Deze privacy policy is voor het laatst gewijzigd op 20-05-2020.

Wat is een persoonsgegeven?

Dit zijn gegevens die het mogelijk maken om te herleiden naar een persoon. Bijvoorbeeld een naam, huisadres of e-mailadres. Op de website van Autoriteit Persoonsgegevens kan je meer vinden over wat persoonsgegevens zijn:https://www.microtel-emmen.nl/shop/

Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

Het verwerken van deze gegevens is noodzakelijk om jouw bestelling te kunnen versturen, je in te schrijven voor een iPhone reparatie cursus, of je device aan te melden via onze opstuur service of om onze wettelijke verplichtingen na te komen.

Wie is de verantwoordelijke voor verwerking van je persoonsgegevens?

FixjePhone B.V. is de verantwoordelijke voor de verwerking van je gegevens. Zo stelt FixjePhone B.V. vast hoe en welke gegevens van je worden verwerkt, voor welke doeleinden en hoelang. Ons bezoekadres is Dalipassage 57 Emmen  De klantenservice kun je onder meer bellen ( ‎06 440 24015


‎0591 547 432) en e-mailen (https://www.microtel-emmen.nl/shop/

Wat doen wij niet me je gegevens?

Wij verkopen je gegevens nooit aan derde partijen. We zetten de gegevens niet op een openbare plek.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en met welke doeleinden?

FixjePhone B.V. gebruikt ontvangen gegevens als volgt:

Bestelling

Wanneer je een bestelling plaatst hebben wij enkele gegevens nodig om deze te kunnen verwerken.

Welke gegevens verwerken wij?

Naam, bedrijfsnaam, adres, postcode, telefoonnummer, betaalgegevens, IP-adres en e-mailadres (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

Inschrijfformulieren cursussen

Om bepaalde inschrijvingsprocessen van onze iPhone reparatie cursus te versnellen maken wij gebruik van formulieren op onze website.

Formulieren op pagina’s die de volgende URL bevatten: https://www.microtel-emmen.nl/shop

Welke gegevens verwerken wij?

Naam, telefoonnummer, bedrijfsnaam en e-mailadres (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

Klantenservice formulier

Voor onze klanten zijn wij altijd bereikbaar via telefoon, contactformulier of e-mail.

Welke gegevens verwerken wij?

Naam, e-mailadres, bestelnummer en onderwerp (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

Formulier op de pagina’s die de volgende URL bevat: https://www.microtel-emmen.nl/shop/

Vacature formulier

Om bij Micro Tel Emmen te solliciteren kan je d.m.v. het formulier direct solliciteren op openstaande vacatures.

Welke gegevens verwerken wij?

Naam, telefoonnummer en e-mailadres (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

Formulier op de pagina’s die de volgende URL bevatten:https://www.microtel-emmen.nl/contact

Afspraak maken formulier

Voor het aanmelden van je iPhone of iPad ter reparatie hebben wij enkele gegevens nodig om deze te kunnen verwerken.

Welke gegevens verwerken wij?

Naam, e-mailadres, adres, postcode, plaats, toegangscode van het apparaat en probleemomschrijving (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

Formulier op de pagina’s die de volgende URL bevatten: https://www.microtel-emmen.nl/shop

E-mailmarketing

Tijdens het afrekenen kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zowel algemene- als persoonlijke nieuwsbrieven om je op de hoogte te houden van het laatst nieuws. Voor de inhoud van de persoonlijke nieuwsbrieven kijken we bijvoorbeeld naar de producten die je eerder hebt besteld, zodat de nieuwsbrief speciaal voor jouw interesses wordt opgesteld. Uitschrijven voor onze nieuwsbrieven kan uiteraard ook, dit doe je onderaan de mail via de uitschrijflink of door onze klantenservice te mailen.

Welke gegevens verwerken wij?

Naam, e-mailadres (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

Reviews

Wij verzamelen reviews om je te tonen hoe andere mensen over onze service en producten denken. Om deze reden ontvangen wij ook graag jouw ervaring met onze service en producten. 

Welke gegevens verwerken wij?

Naam en e-mailadres (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).

Account op onze website

Wanneer je ervoor kiest om een account aan te maken, zodat je oude bestellingen kan inzien of sneller kan bestellen, verwerken wij enkele gegevens.

Welke gegevens verwerken wij?

Naam, e-mailadres, verzendadres, factuuradres, telefoonnummer, wachtwoord, factuur en ordernummers (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben). 

Beveiliging

Helaas komt het wel eens voor dat men probeert te frauderen. Daarom moeten wij soms klantgegevens gebruiken om fraude te onderzoeken, voorkomen of tegen te gaan. Indien noodzakelijk moeten wij deze gegevens ook delen met de overheid. Als zich geen verdachte situatie voordoet is dit alles uiteraard niet noodzakelijk. Daarnaast hebben wij camera’s in- en om ons pand.

Welke gegevens verwerken wij?

Naam, adres, postcode, telefoonnummer, IP-adres en beelden (zie onderstaande tabel voor uitleg waarom we deze gegevens nodig hebben).